Wij zijn Windows 10 Check-In Official Partner

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin we de beste features van Windows 7 en 8 hebben samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin we de beste features van Windows 7 en 8 hebben samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Daarom upgraden naar Windows 10:

  • Het beste platform voor modern zakelijk gebruik
  • Eenvoudig in te stellen en te beheren
  • Betaalbare en innovatieve devices
  • Het voelt direct vertrouwd
  • Grootzakelijke veiligheid voor iedereen
  • Tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade
P03829_Banner 250x250_b
 

Comments

No comments so far.